Voss, keurslager

Over onze Keurslagerij

Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proeft u zonder meer in onze producten. Bij ons kunt u altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om u te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.

Even voorstellen

Marc Voss

De slogan ‘Verstand van lekker Vlees’ is Marc Voss op het lijf geschreven. Hij is er trots op om Keurslager te zijn. En draagt alle Keurslagerprincipes - bewuste vleeskeuze, vakmanschap, hoge servicegraad en een ruim assortiment - met verve uit.

Marc Voss woont samen met zijn vrouw Marga en hun dochter Tessa in Tolkamer. Marc is iemand die graag tussen de mensen staat en goed met hen om gaat. Hij luistert naar zijn klanten. Ook zijn medewerkers staan hoog in het vaandel bij Marc, met z’n allen zijn ze een team en samen dragen ze de verantwoordelijkheid voor de Keurslagerij. De leefregel van Marc is om te werken met mooie producten in een goede omgeving om zo tot het beste resultaat te komen. Zelf het vlees uitzoeken en zorgen dat de beste kwaliteit in de toonbank ligt. Zoals hij het zelf ook graag zou willen als hij klant zou zijn.

Marga Voss

Mijn naam is Marga Voss en ik werk sinds 1999 in de slagerij. Zonder ervaring ben ik begonnen met het maken van hamburgers slavinken etc. Vrijwel alle producten worden dagvers gemaakt, en inmiddels ben ik allround verkoopster. We werken met een klein team aan kwaliteit en dat doen we met veel plezier. Verder houd ik me graag bezig met het maken van complete barbecuepartijen, gegarneerde salades, maaltijden en natuurlijk het lekkere plateau.

Petra Jansen

Mijn naam is Petra Jansen Ik heb al heel wat winkelervaring. Voorheen in een bakkerij, maar nu al weer 12 jaar bij Keurslager Voss. Er is in de loop der jaren veel veranderd. Het assortiment is veel groter geworden zodat de klanten veel meer keuzes hebben. Met ons team zorgen wij er voor dat de toonbank er iedere keer weer perfect uit ziet met vele mooie producten. Ik ben verantwoordelijk voor de gourmet en winkelverkoop. Contact met de klanten vind ik ook heel belangrijk. Ik maak dan ook graag even een praatje met ze. En dan is het leuk als men tevreden is en jou dan een compliment geeft. Dat compliment is dan voor ons allemaal want samen zorgen we er voor dat we de naam Keurslager mogen dragen.

Nancy Jansen

Ik ben Nancy Jansen en woon in Zeddam. Sinds december 2014 werk ik bij Keurslager Voss. Daarvoor heb ik in meerdere winkels gewerkt, o.a in een bakkerij en een kledingwinkel. Mijn functie binnen het bedrijf is het verkopen van de producten en het adviseren van de klanten. Daarnaast houd ik mij bezig met het voorbereiden van de producten in de winkel en het maken van hapjes.

Voss, keurslager

Rijnstraat 10
6916BD Tolkamer
0316541317
0316547412

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 13:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 19:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten